Onze labels

Amsterdam City Swim

signing amsterdam city swim

Foto: deelnemers van de Amsterdam City Swim in de grachten van onze hoofdstad

Bericht: 7 september 2022

Routing & signing sportevenement

Amsterdam City Swim 2022

Op zondag 28 augustus vond de 10e editie van de Amsterdam City Swim plaats in de Amsterdamse grachten. Duizenden deelnemers zwemmen mee om geld op te halen voor de Stichting ALS. Er is maar liefst € 1.142.581,00 opgehaald. Uiteraard is doneren nog steeds mogelijk.

D&B Eventmarketing

Zo’n drie jaar geleden mocht D&B dit sportevenement aan de portfolio toevoegen, maar hebben het event nog geen enkele keer in de originele vorm kunnen organiseren. Tot nu! En met succes!

Naast de organisatie van het sportfestijn is er ook een team namens D&B Eventmarketing de grachten in gesprongen om mee te zwemmen voor het goede doel.

Routing & signing

Op onze beurt hebben wij voor D&B de routing en signing mogen verzorgen, het printwerk, levering van de (huur)materialen en de montage. Onder toezicht van onze projectleider is deze klus uitgevoerd met twee signmonteurs.

We hebben de finish boog mogen bouwen. De boog zelf in ingepakt met lichtblauw flanel (kleur 0611), voorzien van stadur cirkels bedrukt met logo’s. Er zijn zo’n zes mobiele abri’s geplaatst, zeven bannerframes van 100 x 100 cm en zeven voorzetframes.

Verder is er bijna 300 m² frontlit verwerkt, 114 forex bordjes, nog wat blockout PVC, re-board, monomeer en posters.

Aftermovie


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer