Onze labels

Foto: perswand voor een televisie gala
 

Perswand voor persconferenties, interviews en evenementen.

Op iedere gewenste locatie

Met onze textielframes, ook wel bekend als slimframes of fabricframes, is het mogelijk op iedere gewenste locatie een perswand te plaatsen.

De wanden worden gebruikt als achtergrond tijdens persconferenties en interviews, voor rode loper evenementen maar ook als decor voor het maken van foto’s (photobooth). En welk evenement heeft tegenwoordig geen plekje voor het maken van een ‘Insta-waardige’ foto.

Verhuur frames

De frames verhuren wij in een aantal standaard afmetingen, van 3 tot 6 meter breed. Heb je een andere afmeting nodig, informeer dan naar de mogelijkheden.

Wij leveren de frames volledig op maat gemaakt, inclusief hoekstukken. Heb je meerdere frames, zijn deze makkelijk te combineren. Het is ook mogelijk de frames in een hoekopstelling of u-vorm te plaatsen.

Het materiaal is zeer gebruiksvriendelijk, razendsnelle (de)montage. Dit liever uitbesteden, ons montageteam heeft er inmiddels al vele geplaatst.

Licht absorberend

Voor het maken van de doeken, gebruiken we het materiaal decotex. In plaats van het licht van een (foto)camera te reflecteren, absorbeert het textiel dit. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor gebruik als perswanden.

Bekijk ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en technische informatie.

    

Benieuwd hoe dit er in praktijk uit ziet:


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer