Onze labels

Foto: groot reclamedoek voor het nieuwe horloge van Omega in de PC Hooftstraat te Amsterdam.

Wij verzorgen de operatie van merkactivaties, on-site campagnes en brand-events.

Wij zijn jouw exposure partner!

Wij regelen het voor je. De operatie van een activatie, campagne, brand-event of tijdelijke exposure waar de beleving van het merk, event of name-dropping voorop staat. Produceren, bouwen, monteren, vervoeren, demonteren, wij ontzorgen je van A tot Z. Zowel het logistieke deel als productionele deel.

Dit doen wij vanuit een jarenlange ervaring in de productionele kant van (business)events en festivals. Wij zijn gewend om het hele proces goed in kaart te brengen, alle benodigde materialen te regelen en ervoor te zorgen dat het op de juiste tijd, juiste plek en op de juiste wijze klaar staat om bezoekers te imponeren. Van printmaterialen tot constructiewerk.

In onze loods hebben wij een groot assortiment aan eigen materialen welke ingezet kunnen worden voor de tijdelijke branding van een evenement of gebouw. Materialen specifiek voor citydressing of eventdressing zijn bijvoorbeeld onze mobiele vlaggenmasten, layhertorens en abri’s. Deze hebben we ruim op voorraad, zodat we ieder formaat evenement kunnen voorzien.

Daarnaast hebben we ruime ervaring in steigerdoeken van klein tot heel groot, het tijdelijk wrappen van gebouwen of structureren of het monteren van branding in bestaande gebouwen.

Dus wat je wens ook is, wij kijken samen naar de beste oplossing, binnen het gestelde budget en tijdsschema.

Wij nodigen je van harte uit om met ons te komen praten en, onder het genot van een kopje koffie of glaasje Fanta, jouw ideeën en uitdagingen te bespreken om onze visie erop los te laten, zodat het idee werkelijkheid wordt.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer