Onze labels

Verhuur

Er zit meer in evenementen dan op het eerste oog lijkt. Het is een product op zich. Een professionele visuele uitstraling mag daarbij niet ontbreken. Hiervoor hebben wij de juiste items in de verhuur.

Perswand / photowall

Perswand of photowall, onmisbaar op eigenlijk ieder type evenement. Een wand voorzien van de logo's van de sponsoren of een mooie afbeelding voor een insta waardige foto.

Vlaggenmast

Vlaggenmast, compleet geleverd voor de aankleding van een evenement, bedrijfspresentatie of stadsfestiviteit. Mast, vlag, ballastbak eventueel voorzien van (gepersonaliseerde) cover.

Mobiele abri

Makkelijk verplaatsbare frame op abri of A0 formaat. Met de ballastbakken (350 kg) overal te plaatsen. Voor de routing, programmering of een (outdoor) expositie.

Signing toren

Met een hoogte van 4 meter vallen de layher torens zeker op in een mensen massa. Voor diverse doeleinden in te zetten, te denken aan het creƫren van een entree of voor het aangeven van de routing / programmering.

Adverboat

Adverteren op een drukke zomerdag met duizenden mensen op het strand? Of misschien wel tijdens een event aan of op het water? Met de adverboat zijn er legio mogelijkheden te verzinnen, zowel op het water als het vasteland.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer