Onze labels

Foto: eventdressing voor het Forward Thinking Leadership seminar.

Eindeloze mogelijkheden met event- en citydressing!

Jouw event tot in detail gestyled.

‘Dress to impress’, style je event, beurs, bijeenkomst of merkactivatie tot in het kleinste detail. Ook wel bekend als event- en citydressing.

Met een grote productiecapaciteit, hoge aantallen op voorraad en een uitgebreid assortiment, hebben wij altijd het juiste materiaal voor de juiste boodschap op de juiste plek. Ook het projectmanangement en de montage kunnen wij volledig voor je uit handen nemen.

Citydressing, laat een onuitwisbare indruk achter!

Steden zien zichzelf steeds meer als ‘merk’ dat gepromoot moet worden, citymarketing is dan ook enorm populair. Een steeds belangrijker onderdeel van de marketing is citydressing, de manier om het in praktijk te brengen. Eigenlijk bestaat het uit twee delen, enerzijds reclame, anderzijds sfeer.

Gemeentes en reclamebureau’s kiezen steeds vaker bij stadsfeesten, sport- en culturele evenementen voor maximale exposure. Maar ook langduriger, het stadsgezicht een bepaalde uitstraling geven.

Citydressing maakt het totaal plaatje compleet, zorgt voor herkenbaarheid, een optimale beleving en een mooi plaatje waar de media gek op is.

Evenementaankleding

Wek de nieuwsgierigheid van je bezoekers bij de lancering van een nieuw merk of laat een onvergetelijke indruk achter op je gasten. Doe dit niet alleen indoor, maar begin outdoor al met de branding van je evenement of merk. Te denken aan geveldoeken, vlaggen en hekwerkbanners.

Wij leveren diverse items om dit zowel in- als outdoor mogelijk te maken.
Bereik je maximale exposure met onderstaande items:


 

 

Wil je weten wat het gaat kosten om jouw evenement te stylen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer