Onze labels

Foto: Amsterdam Fashion Week

Wij managen jouw project van A tot Z

Visuele ervaring

Of het nu gaat om een sportief of zakelijk evenement, om een product lancering of gala avond, een event is een product op zich met een eigen branding, uitstraling en doelgroep.

Het ondersteunen en promoten van de identiteit van bedrijven, merken en events is het belangrijkste doel van visuele ervaring. Winst voor organisatoren en sponsoren met het totaal pakket. Exposure en naamsbekendheid voor de partners en het onder de aandacht brengen van het merk of event doet doordachte branding.

Met jarenlange ervaring in de signing branche gecombineerd met onze expertise op het gebied van projectmanagement, sponsoring, branding en marketing maakt ons de juiste partner. Vanuit deze sterke basis verzorgen wij een compleet pakket in de operationele uitvoer van de activatie en de branding van het event.

Wij ontzorgen je van A tot Z, van de voorbereiding, de coördinatie met grondige planning, service, technische ondersteuning, productie tot uiteindelijke uitvoer. Met het complete plaatje maak je het projectbeheer eenvoudiger en verlaag je risicofactoren tot een minimum. Het is niet alleen kostenbesparend, maar garandeert ook een snelle en vlotte implementatie en levering met een geweldig eindresultaat tegen het vooraf bepaalde budget.

Onze services

Inventarisatie
Het doel van de productie helpen wij je te omschrijven. Dit is niet alleen een hulpmiddel in de voorbereiding, maar ondersteunt ook bij het beheren van het budget en het bepalen van verwachtingen.

Het zou zomaar eens kunnen zijn dat de locatie en de originele briefing na zorgvuldig onderzoek veel meer kunnen bieden dan aanvankelijk werd verwacht. Of dat er juist alternatieve oplossingen moeten worden overwogen vanwege de beperkende factoren.

Branding
Wij zetten alles op alles om een unieke, indrukwekkende uitstraling te realiseren, echter wel binnen het gestelde budget, veilig en verantwoord.

Vanuit onze ervaring in de signing en printindustrie kunnen wij onze klanten perfect ondersteunen met het beste advies over de keuze van (print)media. Ideeën zetten wij om in concrete voorstellen in materialen, dit geldt zowel voor de constructie als het printwerk. En mocht het voorkomen dat we het zelf echt niet kunnen, dan hebben we een groot netwerk van betrouwbare specialisten die ons kunnen adviseren, ondersteunen of een deel van het project uitvoeren.

Producten en productie
Printwerk… Daar hoe je ons niets meer over te vertellen. Na het printen en verwerken van vele duizenden meters printwerk, weten wij er alles vanaf! Ons assortiment is zeer uitgebreid, zowel in keuze aan materiaal als de afwerking ervan.

Inmiddels hebben we voor bijna alle toepassingen een milieuvriendelijker alternatief. Alle printmaterialen zijn B1 gecertificeerd.

Ook op voorraad een grote voorraad aluminium buizen en het benodigde koppelwerk om welke constructie dan ook mee te creëren. Voor echt grote en zware layherconstructies, hebben we goede contacten met bekende layherbouwers. Nadat zij de constructie hebben getekend kunnen wij, aan de hand van een CAD tekening, de afmetingen en templates voor de uitingen verzorgen.

In onze eigen werkplaats verzorgen wij al het overige decor- en constructiebouw. Wij bereiden alles voor (prefab), zodat wij op locatie het materiaal alleen hoeven te plaatsen of af te bouwen.

Ook hele grote, gecompliceerde projecten kunnen wij realiseren, mede dankzij onze betrouwbare samenwerking partners. Wij staan garant voor de hoogst beschikbare kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

Ook de montage kunnen wij volledig verzorgen.

Wij nemen je zorgen uit handen!

Laat ons je van dienst zijn en wij ontzorgen je van A tot Z. Wat wij voor jouw event kunnen betekenen, bespreken we graag onder het genot van een kopje koffie.

 

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer