Onze labels

Foto: de steigers rondom het MOCO Museum voorzien van print op het PVC vrije ECO mesh.

Gigantische doeken met een enorm bereik

Steigerdoek

Opvallende reclame op de meest prominente plekken van de stad, wie wilt dat nou niet.

De steden staan over het algemeen vol steigers met de onmisbare groene steigerdoeken voor de veiligheid van de bouwvakkers. Onmisbare netten, maar niet direct een fraai gezicht. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor de doeken te bedrukken en in te zetten als reclameobject.

Inmiddels hebben wij al de nodige projecten van groot formaat op onze naam staan. Enorme steigerdoeken aan gevels en zelfs complete gebouwen ingepakt, ook wel bekend als building wrapping.

Reclameuitingen

In samenwerking met Big Outdoor Media hebben wij reclameuitingen gemonteerd voor de campagnes van horlogemerken Swatch en Omega. Maar ook voor de album releases van de artiesten Bizzey, Josylvio en Kanye West.

  • Swatch BIG BOLD
  • Omega
  • Bizzey
  • Josylvio
  • Kanye West

Niet iedereen is even gecharmeerd van levensgrote reclameuitingen in het straatbeeld. Voor diverse monumentale panden hebben we daarom een andere oplossing bedacht. Steigerdoek met print van het pand in originele staat om de gebouwen zo de uitstraling te geven die deze verdienen.

Al zeggen we het zelf, best een indrukwekkend rijtje van historische panden waar wij de steigers hebben mogen voorzien van doek:

Airmesh

Voor het bekleden van de steigers gebruiken wij airmesh. Het materiaal heeft een hoge winddoorlaatbaarheid (70%), waardoor schade aan het doek en de steiger beduidend kleiner is. Door moderne lastechnieken kan ieder gewenst formaat worden gerealiseerd, het materiaal zelf heeft een printbreedte van 5 meter.

Wij begeleiden het project van A tot Z, de productie van het doek en (de)montage op locatie.

Wij nodigen je van harte uit om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een heerlijke kop koffie.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer