Onze labels

Foto:
 

Signing wordt steeds belangrijker.

Vereiste

De regels waar organisatoren aan moeten voldoen, worden steeds strenger. Zo ook de eisen omtrent ‘crowd management’ waar bewegwijzering een cruciale rol in speelt.

Een tijd lang was dit heel vaak een last minute iets dat geregeld moest worden, tegenwoordig heeft dit prioriteit op de to-do-list.

Enerzijds is er de informatieve signing, waar is de kassa, de bar en het toilet. Anderzijds is er de noodzakelijke en zeer belangrijke bewegwijzering op het gebied van veiligheid. Waar bevinden zich de nooduitgangen, de EHBO post.

Ook wil je de verkeerstromen in goede banen leiden. Duidelijke routing naar de bezoekersparkeerplaats, de artiesten ingang en het meldpunt voor leveranciers.

Uitstraling

Signage wordt tegenwoordig meegenomen in de stijl van het evenement. Hierdoor niet alleen goed herkenbaar, maar ook sfeervol.

Wij helpen je graag nadenken over de beste materialen, afmetingen en positionering. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche, weten wij exact wat een signingplan moet bevatten.

Wij hebben diverse materialen in de verhuur, dit kan veel geld besparen ten opzichte van de aanschaf van deze materialen. Spandoeken of plaatmateriaal laten bedrukken, ook dit regelen wij voor je.

Om ervoor te zorgen dat de informatie goed zichtbaar is in een mensenmassa, hebben wij bijvoorbeeld signing torens met een hoogte van 4 meter.
 


 
  • Mobiele abri
  • Torenframe
  • Spandoeken
  • Plaatmateriaal

 

Heb jij hulp nodig bij het opstellen van een routingplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer