Onze labels

Steigerdoek Bijenkorf

steigerdoek bijenkorf den haag

Foto: Bijenkorf Den Haag in de steigers

Bericht: 27 juni 2022

Restauratie Bijenkorf in meerdere fasen

Monumentale pand voorzien van steigerdoek

Niet de eerste keer dat wij dit prachtige, monumentale pand hebben mogen voorzien van steigerdoeken. Burgy Bouwbedrijf restaureert in vier fases de prachtige gevels van het iconische gebouw. Deze werkzaamheden zijn gestart in 2021 en zullen naar verwachting worden afgerond in 2027.

De Bijenkorf blijft gedurende de werkzaamheden geopend voor publiek en doet ze er alles aan om de werkzaamheden aan het oog en oor van de bezoekers te onttrekken. Het bedrukken van steigerdoeken met afbeelding van het pand zelf is daar één van de oplossingen voor.

Montage mesh steigerdoek

Het is een project dat wij van A tot Z begeleiden. Een ervaren projectleider komt op locatie het doek zelf inmeten.

Het grootste doek heeft een afmeting van ruim 31 x 15 meter. Totaal is er ruim 1.000 m² mesh verwerkt door onze monteurs. Ook de zijkanten van de steigers zijn mee bekleed om de wind af te vangen. Voor de montage van het doek is gebruik gemaakt van een kniktelescoop hoogwerker, wij maken altijd graag gebruik van de machines van Mateco.

Uniek is dat wij het doek hebben voorzien van een rits. Op deze manier kan de straatverlichting, welke met een staalkabel aan het gebouw vast zit, gewoon blijven hangen. Een ander leuk detail is het verzoek van de klant, het ‘bouwbord’ mee te printen op het doek. Geen probleem uiteraard!
 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer