Onze labels

Eventdressing Kingsland

eventdressing exposurepartners

Foto: Kingsland Amsterdam

Bericht: 2 mei 2023

Eventdressing

Grootste eendaagse festival in Nederland

Koningsdag 2023 was, als vanouds, één groot feest. In de steden Amsterdam, Rotterdam en Groningen het grootste eendaagse festival: Kingsland. Met al onze labels waren wij in alle steden actief.

Groot formaat print

Exposure Company was verantwoordelijk voor de levering van het printwerk. In totaal is er bijna 4.000 m² spandoek geleverd, ruim 1.000 borden, verschillende folies, vlaggen en nog veel meer. Ook de DJ roofs, de overkapping van transparant PVC, voor de podia in Amsterdam en Rotterdam is door ons geleverd.

Montage

Met een team van 9 ervaren signmonteurs, hebben we Amsterdam volledig gemonteerd en de podia in Rotterdam. Deze dienst leveren wij als Exposure Partners.

Verhuurmaterialen

En, last but not least hebben we ook diverse verhuur items vanuit het label Exposure Rental geleverd. Onderdeel van Rental, maar actief onder een eigen naam is Flanel.nl waarmee er ook nog diverse rollen zwart flanel richting Rotterdam zijn gegaan.

Met andere woorden, als Exposure Group kunnen wij het totaal pakket leveren. Of het nu gaat om stagedressing, eventdressing of citydressing, print, huur of montage. Wij hebben alle materialen en kennis in huis om je van dienst te zijn.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer