Onze labels

Steigerdoek monumentaal pand

steigerdoek monumentaal pand

Foto:

Bericht: 25 januari 2022

Voormalige koffiesiroop fabriek in ere hersteld

18de-eeuws pand in de steigers

Het monumentale pand aan de Rozendracht 204-210 in Amsterdam, staat momenteel in de steigers. De voormalige stoomfabriek voor keuken- en koffiesiroop ‘Ysland’ wordt in ere hersteld. Hier openen de deuren van de derde flagship store van Studio HENK.

Met een oppervlakte van bijna 1.000 m², verdeeld over drie etages, is dit de grootste winkel van Studio HENK. Slechts zeven jaar geleden begonnen als start-up en inmiddels een snelgroeiend, duurzaam designmerk.

“De originele architectuur is leidend geweest is in dit renovatie project.”, aldus Xander Albers – creative director. Het bedrijf, met een zero-waste missie, heeft het gebouw zo duurzaam mogelijk ingericht.

Steigerdoek monumentale panden

Het bedrukken van steigerdoeken met mooie print is een oplossing welke we al vaker hebben ingezet, met name tijdens de renovatie van monumentale panden.

We weten allemaal dat de steigernetten onmisbaar zijn voor de veiligheid van zowel de bouwvakkers als mensen in de omgeving van het pand. Echter levert het geen fraai straatbeeld op, deze veelal groene of zwarte netten.

Ook de steigernetten gebruikt tijdens dit project hebben wij mogen voorzien van een mooie, full color print. Het mesh doek heeft een afmeting van ruim 9 meter breed bij 13 meter hoog. Het doek is omgezoomd met verstevigingsband, voorzien van ringen, dragontails aan de bovenzijde en een open tunnel aan de onderzijde.
 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer