Onze labels

TNW2019

tnw2019
Foto: festivalterrein van TNW2019 waarvoor wij de eventdressing hebben gerealiseerd.

TNW2019 @ NDSM werf te Amsterdam

we love large4
 
 
 

Na 10 jaar zou de conferentie het Westerpark ontgroeid zijn, de 14e editie van het tweedaagse evenement vond deze keer dan ook plaats op de NDSM werf in Amsterdam Noord. Met een terrein twee keer zo groot konden er dit jaar 17.500 bezoekers ontvangen worden in plaats van de 15.000 vorig jaar.

Techliefhebbers van over de hele wereld kwamen 9 en 10 mei naar Amsterdam voor de TNW Conference. Met sprekers als Guy Kawasaki (Wise Guy), Gillian Tans & Lauren Valbert (Booking.com), Cassie Kozyrkov (Google) en Larry Sanger (Wikipedia), een epische hack battle, 1.500 startups 200 investeringsfondsen en vele side-events.

Eventdressing

Dit jaar hebben wij wederom, met zusterbedrijf Upside-down, de aankleding van het hele evenement verzorgd.

In cijfers:

• 100 vlaggenmasten
• 125 ballastbakken
• 40 houten covers
• 19 mobiele sign frames (abri)
• 4 XL torenframes

We hebben weer een indrukwekkende entree constructie neergezet, bekleed met bijna 400 m² frontlit lightblock. Het hekwerk rondom het festivalterrein is voorzien van hekwerkbanners, totaal ook zo’n 500 m² frontlit lightblock.

Op de NDSM staat een unieke containerboog. De boog hebben wij voorzien van textielframes met peesdoeken van blockout textiel.

En alweer voor de tiende keer heeft Sfeer Op Maat de indoor standbouw voor z’n rekening genomen, waarvoor wij ook heel wat vierkante meters materiaal hebben mogen leveren. Waaronder ruim 1.400 m² airtex.

Sfeer impressie:


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer