Onze labels

Hans Klok laatste keer Carré

hans klok laatste keer carré

Hans Klok voor de allerlaatste keer in Carré

Meestermagiër Hans Klok staat van 15 augustus tot en met 2 september 2018 voor de allerlaatste keer in Koninklijk Theater Carré met zijn beste show ooit: ‘House of Horror’.

Hans heeft de knoop doorgehakt en emigreert naar Las Vegas. Voor hij Nederland definitief gaat verlaten staat hij nog één keer in Carré waarna nog een korte tour door Nederland volgt. “Wat een klein en stil afscheid zou worden is dankzij de overweldigende reactie van het publiek een waar afscheidsfeest geworden!”, aldus Hans.

In House of Horror worden veel illusie grenzen overschreden. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegenomen in een mystieke wereld van vampiers, heksen en trollen. Niets is wat het lijkt! Internationaal bekroonde circusacts staan op het programma. De ‘master of magic’ verschijnt uiteraard zelf ook in vele gedaantes en verschijningen. Bekijk de trailer.

Voor deze afscheidsshow hebben wij het geveldoek mogen leveren, “een coole verrasssing” zo liet Hans op zijn social media kanalen weten.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer