Onze labels

Eventdressing Royal Cosun

eventdressing spandoeken reuzenrad exposurepartners

Foto: spandoeken in het reuzenrad

Bericht: 27 juni 2024

125-jarige jubileum Cosun

Bedrijfsfestival

Het bedrijf Cosun Beet Company verwerkt al sinds 1899 de gewassen tot alledaagse producten. Het bedrijf viert dit jaar het 125 jarige bestaan. Op 8 en 9 juni werd er een festival georganiseerd voor de medewerkers en hun familie. Maar liefst zes podia, vele foodtrucks en een reuzenrad.

Deze beleving is gecreëerd in samenwerking met D&B Eventmarketing. Zij hebben ons ingeschakeld voor een stukje eventdressing / routing en signing.

Met 5 trailers aan materiaal is er ruim 700 m² aan spandoek verwerkt, 100 dranghekhoezen, bijna 150 m² aan (vlaggen)stof en zijn er ruim 550 borden forex gemonteerd. Verdeeld over het terrein waren 120 frames te vinden van verschillende afmetingen, torenframes, meer dan 100 singingpalen en 30 vlaggenmasten voorzien van gepersonaliseerde cover.

Ons team is drie dagen bezig geweest met de montage van het materiaal en één dag met de demontage. Wij kunnen weer terug kijken op een mooi project waar wij met bijna alle labels een bijdrage aan hebben mogen leveren. D&B, bedankt!

Deze prachtige foto’s zijn van Nico Alsemgeest.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer