Onze labels

De Amsterdamse Zomer

amsterdamse zomer

Intieme concertreeks

Corona proof, muzikale beleving

In een zomer die niemand voor mogelijk had gehouden, zijn wij er trots op ons steentje bijgedragen te hebben aan het mooie event De Amsterdamse Zomer. Een intieme zomer concertreeks op een unieke locatie.

De maanden juli en augustus stonden in het teken van een zomers, muzikale belevenis in het Olympisch Stadion. Corona proof met maximaal 200 mensen, intiem en persoonlijk met verschillende artiesten van eigen bodem. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door Brasserie Van Dam en Mama Kelly.

De verlenging

Fantastisch nieuws, het evenement gaat door tot de officiёle laatste dag van de zomer! Tot en met 20 september is het nog heerlijk nazomeren met artiesten als Snelle, Rolf Sanchez en André Hazes.

Event dressing

Met onze mobiele abri frames met dubbelzijdige prints in ballastbakken voorzien van mooie houten covers, wordt het terrein vriendelijk en vrolijk afgescheiden van de rest van het terrein. Daarnaast hebben we de vlaggen buiten verzorgd en diverse banners van fronlit lightblock om doorschijnen tegen te gaan.

Wij danken 4PM Entertainment en Dutch7 voor deze mooie opdracht en kijken uit naar de volgende uitdaging!
 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer