Foto: één van de mogelijke ontwerpen welke we ook voor jou kunnen realiseren.

Raamsigning

Opvallen of camoufleren?

Maak gebruik van raamsigning, ook wel window dressing genoemd, om op te vallen in het straatbeeld of leegstand te camoufleren. Een uitstekend middel om in te zetten als merkactivatie, event- en citydressing.

Er zijn een aantal mogelijkheden qua raambestickering. Zo kan er worden gekozen voor een zonwerende folie, etched folie (al dan niet geprint), vol vlak (een raamdekkende, full color print) of een contour gesneden sticker. In dit laatste geval kan het gaan om een contour gesneden figuur of raambelettering.

Het traject is simpel. Op basis van de afmeting van de ramen, de locatie en de wensen doen wij een offerte toekomen. Na akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp, komen onze monteurs de exacte maten nog eens opnemen en, zodra het definitieve ontwerpbestand gereed is, maken wij een afspraak om te komen monteren.

Plakseizoen

Wist je dat het beste kan plakken in de maanden april tot en met september. Dit heeft te maken met het weer. Wanneer het kouder dan 8° is, wordt de sticker stijf van de kou, hierdoor is deze minder makkelijk op z’n plek te krijgen. Afhankelijk van de afmeting van de sticker zijn regen en wind ook geen fijne invloeden tijdens het plakken.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op:

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer